← terug naar overzicht

Vacature - Handsloper

Heb je een technische opleiding of achtergrond en werk je graag in de buitenlucht? Voor onze afdeling Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken zoeken wij een collega die aan de slag gaat als een handloper.

 

Wat ga je doen

Als handsloper voer je diverse sloopwerkzaamheden uit op een van onze (sloop)renovatieprojecten. De hoofdtaak is om binnen de werkbegroting en tijdschema verschillende projecten uit te voeren. Daarbij word je uiteraard ondersteund door de voorman/uitvoerder.

Het betreft een fysiek zware functie. Het is daarom belangrijk dat je van aanpakken houdt en fysiek zwaar werk aankunt.

 

Wie ben je

Als handsloper heb je een technische opleiding of achtergrond. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je in bezit bent van een B-rijbewijs en een geldig VCA-certificaat. Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en bent bereid om overuren te maken (ook op zaterdagen). Enige ervaring in de functie is wenselijk, maar geen pré.

Je beheerst Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. De competenties stressbestendig, representatief en flexibel passen bij jou als persoon. Het is voor jou geen probleem om zowel zelfstandig als in een teamverband te werken.

 

Wat bieden wij

In de functie van handsloper heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Jouw salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en wordt op tijd overgemaakt.

De volgende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Baetsen van toepassing:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime jaarbasis;
  • Deelname aan bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt.
  • Deelname aan Fiscfree: met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg;
  • Korting op collectieve zorgverzekering van CZ.

Uiteraard mag je aan de slag in een verantwoordelijke functie. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Baetsen is een Brabants bedrijf, dus houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's.

 

Interesse?

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen naar Ted Kees, 06-21 88 21 06.

 

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan direct via onderstaande button.

Solliciteren