← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur walking floor

Bij Baetsen zien wij logistiek als iets dat niet in de eerste plaats gaat om ‘de wielen’, maar om een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Het gaat er niet alleen om dat je een vracht van A naar B brengt, maar vooral dat dit gebeurt op een manier waar onze opdrachtgever tevreden over is. Met deze instelling willen wij bij Baetsen het verschil maken voor onze klanten.

 

Baetsen groeit en daarom zijn wij op zoek naar:

 

chauffeur walking floor

 

Ben jij de vakman met ervaring op een walking floor combinatie? Voor onze afdeling Containers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de ambitie heeft om met deze combinatie door Nederland, Duitsland en België vrachten te vervoeren voor de recycling industrie. Je hebt voornamelijk meerdaagse ritten met overnachtingen.  

 

Wie ben je

Als chauffeur walking floor ben je uiteraard in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Heb je een geldig VCA-certificaat, dan is dat super. Heb je dat niet? Dat is niet erg, je hebt de mogelijkheid dit bij ons te behalen.

Jij bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Sprechen Sie Deutsch? Dat is wel zo handig als je een vracht naar Duitsland rijdt.

Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

 

Wat bieden wij jou

In de functie van chauffeur walking floor heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt een prima salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg. Daarnaast krijg je volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis;
  • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  • Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ ziektekostenverzekering

Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Natuurlijk houden wij enkele keer per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar Sjef Minten, 040-2054430

 

Is dit jouw volgende uitdaging? Start je sollicitatie direct:

Solliciteren