← terug naar overzicht

Vacature - Coördinator milieustraten

“Voortrekker zijn in de realisatie van een circulaire economie”, dat is de ambitie die wij bij Baetsen hebben. Hieraan werken wij door duurzaam grondstofgebruik te bevorderen met onze activiteiten op het gebied van afvalinzameling en recycling.

Op het gebied van afval gold tien jaar geleden vooral dat het zo goedkoop mogelijk moest worden ingezameld en verwerkt. In 2018 is de uitdaging vele malen breder en complexer: als partner van gemeenten en bedrijven werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers in het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen ten aanzien van grondstofbeheer, zowel in uitvoering als in advies.

Voor ons team Gemeenten & Industrie zoeken wij een nieuwe collega in de rol van


Coördinator milieustraten

Met een multidisciplinair team is de afdeling Gemeenten & Industrie binnen Baetsen de spil in de dienstverlening aan gemeentelijke opdrachtgevers en grotere industriële klanten. Door zowel de omvang als de complexiteit van deze dienstverlening werkt Baetsen steeds meer in een projectorganisatie. We hebben namelijk collega’s met uiteenlopende expertises uit alle lagen van onze organisatie nodig om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van het team Gemeenten & Industrie houdt de coördinator milieustraten zich bezig met het goede verloop van de werkzaamheden op de milieustraten. De standplaats van deze functie is ons kantoor in Son.


Als coördinator milieustraten ben je verantwoordelijk voor het efficiënt doen laten verlopen van de milieustraten. Je zorgt voor een goede instroom en afvoer van afval. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers. Je weet ze op de juiste manier te motiveren en te stimuleren. Je ziet toe dat het werk veilig wordt uitgevoerd en coacht de beheerders in hun werk. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de milieustraat netjes uitziet en de werkzaamheden gestructureerd en veilig verlopen.


Naast het coördineren en aansturen is het aan jou om met alle belanghebbenden op het juiste niveau te communiceren: van de klant of gemeente tot de collega’s van Baetsen. Daarnaast denk je actief mee met het doorvoeren van de verbetervoorstellen. Je bent continu bezig met het bedenken van de verbeterprocessen. Jouw streven is namelijk om de milieustraten “afval loos” te maken.


Jouw profiel

Eerst en vooral ben je gedreven en doelgericht. Je bent in staat het overzicht te bewaren om de werkzaamheden op de milieustraten vlot te laten verlopen en neemt daarom het initiatief in aansturen en coördineren. Je bent continu bezig met het verbeteren van de processen waardoor de milieustraten steeds minder afval overhouden. Daarnaast ben jij een inspirerende leider die de medewerkers op de juiste manier weet te motiveren.

Ervaring in de afvalbranche is geen vereiste, maar wel een pré. Dat je affiniteit hebt met het thema ‘duurzaamheid’ is echter wel belangrijk voor ons; daar staan we bij Baetsen immers voor!


Checklist

In aanvulling op bovenstaand profiel heeft onze toekomstige collega:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Invoelend vermogen
 • Goed kunnen samenwerken
 • Een doorzettertsmentaliteit
 • Bereid om op zaterdagen te werken


Wat jij van ons mag verwachten:

 • Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid 
 • Een leuke werksfeer binnen een klein, enthousiast team
 • De ruimte om mede de koers te bepalen in een veranderende organisatie en werkwijze
 • Aandacht en ruimte voor jouw functioneren en persoonlijkheid
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg


Meer over de Baetsen-Groep

In bijna 60 jaar is Baetsen uitgegroeid van een eenmansbedrijf in transport naar een bedrijvengroep met zo’n 300 medewerkers. Baetsen levert een breed pakket aan diensten op het gebied van duurzaam grondstofbeheer (inzamelen, sorteren en recyclen van grondstofstromen en levering van bouwstoffen), grond- en sloopwerken en horizontale en verticale logistiek (exceptioneel en conventioneel transport en kraanverhuur). Vanuit vestigingen in Veldhoven (hoofdkantoor), Son en Echt worden gemeenten, bedrijven en particulieren van A tot Z ontzorgd.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bart Hooijmaijers: 06 21 88 21 03.

We ontvangen je CV en motivatie graag uiterlijk 12 oktober 2018 via onderstaande button.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn