← terug naar overzicht

Vacature - Manager Baetsen Recycling bv

Baetsen Recycling is een duurzame en innovatieve dienstverlener op het gebied van het be- en verwerken van afval- en materiaalstromen. Momenteel verwerken wij voor onze klanten op onze locaties in Veldhoven en Son circa 150.000 ton bouw- en sloopafval, 65.000 ton hout en 65.000 ton grof huishoudelijk afval. Wij vinden het belangrijk om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een duurzamere maatschappij door resultaatgericht vorm te geven aan circulaire initiatieven en de ontwikkeling van onze medewerkers te faciliteren. Om onze positie in de markt te versterken en verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gedreven:


 

Manager Baetsen Recycling bv


Wat ga je doen?

In deze uitdagende en afwisselende functie ben je eindverantwoordelijk voor Baetsen Recycling.

Samen met de Raad van Bestuur zet jij de lijnen uit, ontwikkel je de strategie en zorg je dat deze wordt vertaald naar de operationele organisatie. Je stuurt de verkoop van recyclingdiensten aan en geeft vorm aan de inkoop van verwerkingscapaciteit en afzet van materiaalstromen. Je staat daarmee op ondernemende wijze in voor de groei en bloei van Baetsen Recycling. Belangrijke aandachtsgebieden daarbij zijn: professionaliseren, een strakke sturing van de interne logistiek en het productieproces en de innovatieve doorontwikkeling van recycling om koploper te blijven in Zuid Nederland.

Je bent budgetverantwoordelijk en rapporteert aan de Raad van Bestuur. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van de Baetsen-Groep waarbij je met jouw visie en inbreng een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het beleid van de gehele groep. Een mooie rol, waarin de resultaten van je inspanningen direct zichtbaar zijn en ook je impact op langere termijn groot is.


Wat breng je mee?

De manager die wij graag verwelkomen in ons team is integer, resultaat- en mensgericht, is in staat processen snel en goed te doorzien en continu te verbeteren. Je bent thuis in de toepassing van bewerking, verwerking en scheidingstechnologie. Je hebt een goed inzicht in de markt voor afval- en grondstoffen. Je schakelt probleemloos tussen beleidsvorming en operatie en bent in staat je collega’s op alle niveaus mee te nemen in de uitgezette koers en bovenal aansluiting te houden met de klanten.


Breng jij tenminste 5 jaar ervaring in de branche mee, ben jij aantoonbaar succesvol als leidinggevende, heb je de juiste kennis en ervaring in de aansturing van recycle installaties en ben je commercieel vaardig? En minstens zo belangrijk: heb jij passie voor je vak, kun je die overdragen op je collega’s en ben je in staat hen te inspireren om te blijven verbeteren en innoveren? Ben jij een betrouwbare en gedegen gesprekspartner voor onze klanten en het nieuwe boegbeeld voor Baetsen Recycling? Dan maken we graag kennis met jou!

 

Wat bieden wij?

In deze functie vragen we het nodige van jou als manager. Maar er staat ook het nodige tegenover:

  • Allereerst een uitdagende baan in een mooi familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid en bevoegdheden;
  • Snel schakelen met enthousiaste en deskundige collega’s;
  • De kans om met jouw visie verder te bouwen aan een sterke positie in de sector;
  • Een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, maar heb je nog wat inhoudelijke vragen? Dan kun je contact opnemen met Ton François - operationeel directeur- te bereiken op 06 21 88 21 40.

 

Direct solliciteren? Laat dan meteen jouw gegevens achter! 

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn