← terug naar overzicht

Vacature - Manager Baetsen Containers bv

Baetsen Containers is een duurzame en innovatieve dienstverlener op het gebied van het inzamelen en beheersen van afval- en materiaalstromen. Wij bedienen circa 150.000 huishoudens en 3.000 zakelijke klanten met ongeveer 150 collega’s. Onze dienstverlening gaat van het ledigen van minicontainers bij huishoudens en rol- en afzetcontainers bij bedrijven tot het adviseren en verzorgen van de interne en externe handeling van materiaalstromen bij klanten. Wij vinden het belangrijk om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een duurzamere maatschappij door resultaatgericht en milieubewust vorm te geven aan (inzamel)diensten en daarbij de ontwikkeling van onze medewerkers te faciliteren. Om onze positie in de markt te versterken en verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gedreven:


Manager Baetsen Containers bv


Wat ga je doen?

In deze uitdagende en afwisselende functie ben je eindverantwoordelijk voor Baetsen Containers. Samen met de Raad van Bestuur zet jij de lijnen uit, ontwikkel je de strategie en zorg je dat deze wordt vertaald naar de organisatie. Je staat daarmee, op ondernemende wijze, in voor de groei en bloei van Baetsen Containers. Belangrijke aandachtspunten daarbij zijn het professionaliseren, continu verbeteren en het formuleren en implementeren van een toekomstbestendig P&O beleid.

Ook het realiseren van omzet- en rendementsgroei, door het ontwikkelen en implementeren van innovatieve en duurzame dienstverlening, is een belangrijk onderdeel van de rol.

Je bent budgetverantwoordelijk en rapporteert aan de Raad van Bestuur. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van de Baetsen-Groep waarbij je met jouw visie en inbreng een belangrijke bijdrage levert aan het beleid van de gehele groep. Een uitdagende en mooie rol, waarin de resultaten van je inspanningen direct zichtbaar zijn en ook je impact op langere termijn groot is.


Wat breng je mee?

De manager die wij graag verwelkomen in ons team is integer, resultaat- en mensgericht, kent de markt voor afvalinzameling en inzamellogistiek door en door. Je schakelt probleemloos tussen beleidsvorming en operatie en bent in staat je medewerkers mee te nemen in de uitgezette koers en continu te verbeteren. Voor onze klanten ben jij de betrokken en betrouwbare partner waar zij graag mee samenwerken. Daarbij weet jij de juiste balans te vinden tussen de servicegraad en rentabiliteit. Voor je collega’s ben je de inspirerende leider die motiveert en coacht om elke dag de gewenste kwaliteit en kwantiteit te leveren en zo Baetsen Containers naar een hoger niveau te brengen.


Breng jij tenminste 5 jaar leidinggevende ervaring binnen de branche mee, heb je voldoende kennis van de operatie en ben je commercieel vaardig? En minstens zo belangrijk: heb jij passie voor je vak, kun je die overdragen op je collega’s en ben je in staat hen te inspireren om te blijven verbeteren en innoveren? Vind je contact met onze klanten leuk en ben jij voor hen een betrouwbare adviseur en gedegen gesprekspartner en het nieuwe boegbeeld voor Baetsen Containers? Dan maken we graag kennis met jou!

 

Wat bieden wij?

In deze functie vragen we het nodige van jou. Maar er staat ook het nodige tegenover:

  • Allereerst een uitdagende baan in een mooi familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid en bevoegdheden;
  • Snel schakelen met enthousiaste en deskundige collega’s;
  • De kans om met jouw visie verder te bouwen aan een sterke positie in de sector;
  • Een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan, maar heb je nog wat inhoudelijke vragen? Dan kun je contact opnemen met Ton François -operationeel directeur- te bereiken op 06 21 88 21 40.

 

Direct solliciteren? Laat dan meteen jouw gegevens achter!

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn