← terug naar overzicht

Vacature - Beladers gezocht

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en met leuke collega's? Ons inzamelteam heeft beladers nodig die onze chauffeurs gaan ondersteunen bij de ledigingswerkzaamheden. Kom jij ons team versterken?

  

Wat ga je doen? 

Samen met een chauffeur ga je dagelijks het afval in woonwijken ophalen. Daarbij assisteer je de chauffeur bij het verplaatsen en legen van de kliko's en geef je de chauffeur aanwijzingen bij het manoeuvreren met de vuilniswagen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op tijd worden afgerond.


In de rol van belader heb je ook een sociale rol: jij komt dagelijks bij mensen in de straat en bent het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving! Zoek je dus een

baan die ertoe doet?

 

Wie ben je?

Als belader beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Dit is belangrijk in het kader van de veiligheid. Daarnaast ben je fysiek in orde, omdat het werk redelijk zwaar kan zijn en je

veel moet lopen. Kortom, je bent een echte aanpakker! Wij vinden het fijn als je in bezit bent van een VCA-certificaat, maar dit is geen vereiste. Verder waarderen wij het als je geen moeite hebt met onregelmatige werktijden en overwerk.

  

Wat bieden wij?

Bij Baetsen kunnen wij jou garanderen dat je aan de slag gaat binnen een informeel familiebedrijf waar iedereen overal terecht kan met de vragen. Daarnaast kom je in een hecht team collega's te werken. Je krijgt van ons een prima salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg. Jouw salaris en overuren worden altijd op tijd uitbetaald. Verder krijg je van ons:

  • Korting op CZ/VGZ zorgverzekering: 8% voor basisverzekering en 12% voor de aanvullende verzekering bij CZ of 15% voor de aanvullende verzekering bij VGZ
  • Deelname aan FiscFree, waarbij je leuke dingen kunt doen met belastingvoordeel (aanschaf fitness abonnement/tablet/laptop/telefoon/weekendje weg/bol.com of cool blue bon/fiets)
  • Ontwikkelingsmogelijkheden (de nodige trainingen of opleidingen)

 

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag weten wat we nog meer te bieden hebben!

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar Paul Haverkort of Pim Laarhoven, te bereiken via 040 205 44 30.

Solliciteren