← terug naar overzicht

Vacature - Rangeerchauffeur

Wij zijn de Baetsen-Groep, het bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Handelen hoog in het vaandel houdt. Wij denken met de klant mee voor de juiste oplossingen. Wij zijn een bedrijf met informele cultuur, waar iedereen terecht kan met de vragen en klaar staat voor elkaar. Ter versterking van ons team hebben wij een rangeerchauffeur nodig die voor 32 uur in de week de rangeerwerkzaamheden gaat uitvoeren bij een klant in Eindhoven.

 

Als rangeerchauffeur ga je de containers van A naar B verplaatsen bij een klant in Eindhoven. Je werkt zelfstandig, maar overlegt wel regelmatig met de klant.

 

De harde eis voor deze functie is in het bezit zijn van een B-rijbewijs. Als je in het bezit bent van een C-rijbewijs, dan vinden wij dat nog beter. Het is prettig als je een geldig VCA-certificaat hebt. Als je ervaring hebt met het wisselen van containers, dan is dit alleen maar mooi meegenomen. Heb je het niet? Dat maakt niet uit, je bent alsnog welkom om te solliciteren. In deze functie is het belangrijk dat je bereid bent om wisseldiensten te werken, dus ook in de avond.

 

Als werkgever hebben wij jou veel te bieden. Allereerst mag je er van uit gaan dat je een uitdagende baan krijgt met veel verantwoordelijkheid binnen een echt familiebedrijf. Daarnaast garanderen wij jou een prettige werkomgeving met veel vrijheid en kwalitatief goed onderhouden materieel. Baetsen is een bedrijf met korte lijnen, waar je snel antwoord krijgt op je vraag. Verder krijg je:

  • Salaris en overuren conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg wat altijd op tijd wordt overgemaakt;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen verschillende functies;
  • Deelname aan Fisc Free, waarbij je met belasting voordeel leuke dingen kunt aanschaffen (zoals een fiets, tablet, laptop, weekendje weg of een fitness abonnement).
  • Korting op CZ/VGZ zorgverzekering.

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, dan staat Paul Haverkort of Pim Laarhoven voor je klaar, te bereiken via 040 205 44 30.


Hebben wij jou overtuigd? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.

Tags: chauffeurcontainerslogistiekrangeerchauffeurtransport

Solliciteren