← terug naar overzicht

Vacature - Kipperchauffeur

Ben jij de vakman met ervaring op kipperbakwagen/kippertrailer? Onze afdeling Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken verwelkomt graag een collega die ambitie heeft om transportopdrachten uit te voeren voor de sloop-, grond-, weg en waterbouw projecten.

 

Binnen deze functie ga je rijden met een kippertrailer. Je gaat voornamelijk los gestorte goederen vervoeren. Je rijdt naar locatie A waar de goederen worden geladen om deze vervolgens naar locatie B te vervoeren. Je bent een vakkundig chauffeur, die ook met smalle straatjes weet om te gaan.


Wie ben je

Als kipperchauffeur ben je uiteraard in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95 en hebt enige ervaring in het rijden met kipperbakwagen/kippertrailer. Het is fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Jij bent een echte chauffeur in hart en nieren: als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Het kan voorkomen dat je meerdaagse ritten hebt, in dat geval vind je het niet erg om te overnachten. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de werkgever.

Je bent een harde werker die klantgericht, flexibel en stressbestendig is.

 

Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan garanderen wij jou dat jouw salaris en overuren altijd op tijd worden overgemaakt. Daarnaast krijg je verschillende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  • Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering;
  • Uiteraard mag jij aan de slag in een afwisselende functie binnen een hecht team.


Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar Ted Kees, te bereiken via 040 205 44 90.

Tags: bouwbouwstoffenchauffeurkipperlogistiek

Solliciteren