← terug naar overzicht

Vacature - Springer chauffeur kraanwagen (W404)

Ben je in het bezit van een TCVT certificaat Autolaadkraan (W404) en zoek je een werkgever waar je goed op je plek zit, waar rekening wordt gehouden met jouw wensen en waar je overal terecht kan met jouw vragen? Zoek dan niet verder, want Baetsen ontvangt jou graag met open armen! Meld je snel hier, want wij hebben de perfecte functie voor jou: springer chauffeur kraanwagen.

 

In de functie van springer chauffeur kraanwagen ga je eendaagse ritten uitvoeren met behulp van een autolaadkraan. Dagelijks ga je textiel, glas en restafval bakken ledigen en dit vervoeren naar een van onze vestigingen. Gebeurt er iets onderweg, dan raak je niet en paniek en overleg je met de planning. Samenwerking is belangrijk, want samen komen wij verder! 

Als springer chauffeur heb je geen vaste auto. Wat je wel hebt, zijn verschillende schone kraanwagens die goed zijn onderhouden.

 

Wie ben je

Als springer chauffeur kraanwagen ben je uiteraard in het bezit van een C-rijbewijs (CE is ook meer dan welkom) met code 95. Wij vinden het prettig als je in bezit bent van een VCA-certificaat en een TCVT autolaadkraan certificaat (W404). Enige ervaring met een autolaadkraan is ook mooi meegenomen. Heb je dat niet, maar heb je wel ambitie om met een autolaadkraan te werken, dan ben je ook van harte welkom.

Tijdens de werkzaamheden ben je netjes tegen de burgers en klanten. Het werk kun je prima zelfstandig en nauwkeurig uitvoeren, maar je bent ook in staat om goed te overleggen met de planning.

 

Wat krijg je

Kom je ons team versterken, dan heb je veel goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Allereerst zorgen wij ervoor dat je conform cao Beroepsgoederenvervoer uitbetaald krijgt. Ook garanderen wij jou dat wij altijd op tijd zijn met uitbetalen. Verder krijg je van ons:

  • Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  • Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Kwalitatief goed onderhouden materieel;
  • Onderhoud code 95: de theorie wordt bij ons op locatie georganiseerd;
  • Een schone auto;
  • En nog veel meer!

 

Interesse?

Wil je ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Voor inhoudelijke vragen kun je het beste contact opnemen met Paul Haverkort of Pim Laarhoven, te bereiken via 040 205 44 30.

 

Word je al gelukkig van deze functie? Laat hieronder jouw gegevens achter.

Tags: autolaadkraancechauffeurkraanlogistiektransport

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn