← terug naar overzicht

Vacature - Weegbrugmedewerk(st)er

Dagelijkse zijn er talloze inkomende en uitgaande stromen op onze recyclinglocatie. Deze moeten beoordeeld, gewogen en geadministreerd worden. Onze recyclinglocaties kennen een grote dynamiek, waarbinnen het van groot belang is goed overzicht te houden. Op dit moment zijn wij op zoek naar een collega die de rol van een weegbrugmedewerk(st)er gaat vervullen.

 

Wat ga je doen

Als weegbrugmedewerk(st)er ben je het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je helpt ze op de juiste wijze en bent daarmee het visitekaartje van onze front-desk. Verder zie jij toe op een ordelijke (administratie van) in- en uitstroom van grondstoffen. Je hebt een verantwoordelijke rol, mede omdat jij de eerste bent die inkomende stromen onder ogen krijgt en omdat de administratie die jij voert van groot belang is. Door jouw rol, maar ook door je praktische positie op ons terrein, ben jij degene die figuurlijk én letterlijk het overzicht dient te bewaren. Ook de veiligheid op het terrein en de naleving van (wettelijke) veiligheidsaspecten worden mede door jou gecontroleerd.

Je gaat fulltime aan de slag. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur (met 1 uur pauze) en eens in de vier weken werk je op een zaterdag tussen 08:00 en 12:00 uur.

 

Wie ben je

Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je stressbestendig bent. Ook heb je goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands. In de dagelijkse hectiek ben je communicatief en klantgericht ingesteld. Je hebt goede administratieve capaciteiten en kunt de administratie met grote nauwkeurigheid afhandelen. Enige ervaring met de werkzaamheden is wenselijk, maar geen pré. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je goed kunt werken met MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Je bent een harde werker met een professionele en representatieve houding.

Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om eens in de vier weken op een zaterdag te werken.

 

Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan krijg je een goed salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg dat op tijd wordt overgemaakt. Daarnaast krijg je verschillende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis;
  •  Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  •  Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering

Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Natuurlijk houden wij enkele keer per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Mark Lamers, te bereiken via 040-2054480.


Zie je jezelf al op de weegbrug werken? Solliciteer dan direct!

Tags: administratiefweegbrug

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn