← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur/belader kraakperswagen

Haal je jouw energie uit het werk waarbij de maatschappij niet zonder kan? Ben jij het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving? Ben je in bezit van een C-rijbewijs met code 95, dan maken wij graag kennis met jou voor de functie chauffeur/belader. Je gaat gemeentelijk huisvuil inzamelen met behulp van een kraakperswagen.


Hoe ziet jouw dag er uit?

Je start jouw dag met een kop koffie samen met de collega's. Hierna ga je met behulp van een zijlaad-/achterlaadsysteem de route rijden die de planner voor jou heeft samengesteld. Jouw taak is om de afvalcontainers te ledigen. Hierbij handhaaf je de veiligheidsregels die van toepassing zijn op de locaties waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tussendoor ga je natuurlijk de wagen leegmaken op een van onze locaties. Je dag eindigt met een kopje koffie en gezellige praat. Fijne avond en tot morgen!

Naast het ophalen van gemeentelijk huisvuil kun je, indien nodig, ingezet worden voor het ophalen van bedrijfsafval in Son.


Wil je alvast kijken hoe de dag van een chauffeur/belader kraakperswagen verloopt? Kijk dan snel hier.


Wie ben je

Als chauffeur ben je uiteraard in bezit van een C-rijbewijs met code 95. Verder vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Je bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid incidenteel op zaterdagen te werken. Je bent een 'visitekaartje' van Baetsen en gemeenten, dit laat je zien door klantgericht en sociaal te handelen. Je bent een harde werker, die proactief, professioneel en flexibel is.


Wat bieden wij jou

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch organisatie, een goed salaris en aanvullende vergoedingen zoals collectieve ziektekostenverzekering van CZ/VGZ, bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt en deelname aan Fiscfree (belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg). Jij gaat aan de slag in een functie met veel structuur en verantwoordelijkheden. En dat binnen een echt Brabants familiebedrijf met een gezonde cultuur, sterke financiële basis en mooi materieel.

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar naar Paul Haverkort, te bereiken via 040-2054430.


Spreekt deze vacature jou aan? Start je sollicitatie direct:

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn