← terug naar overzicht

Vacature - Meewerkend voorman

De wereld duurzamer maken door uit afval waardevolle grondstoffen terug te winnen voor hergebruik. Dat is de missie waarmee onze recyclingmedewerkers dagelijks aan de slag gaan. Het breken en sorteren van verschillende afvalstromen is een dynamisch en uitdagend proces. De inzet van hardwerkende mensen en geavanceerde techniek, maar bovenal veel enthousiasme en liefde voor het vak maakt dat Baetsen een van de voortrekkers is in de Nederlandse recyclingbranche en daarmee in de verduurzaming van ons land.


Half mens, half machine…

Er staat een paar werkschoenen voor je klaar als je in het volgende plaatje past en ons daarvan kan overtuigen. Je bent eerst en vooral een aanpakker. Je hebt inzicht in processen, kunt de grote lijn (letterlijk en figuurlijk!) bewaken maar hebt ook oog voor detail. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor een soepel verloop van onze sorteerprocessen. Je coördineert de inzet van medewerkers en materieel, waarbij je ook zelf in het proces meewerkt en waar nodig bijstuurt. Mens en machine zijn bij ons samen de sleutel tot succes. Als voorman kun je goed met mensen omgaan, ze motiveren, aansturen en begeleiden. Je kunt de juiste mensen op de juiste plek krijgen en kunt planningen maken en bewaken. Je werkt samen met sorteermedewerkers, machinisten en de technische dienst.Tegelijkertijd heb je technisch inzicht, zodat je aansturing kunt geven in het optimaal inzetten van diverse installaties, machines en technieken en het onderhoud en reparatie aan de sorteerinstallatie. Al met al een brede functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid. Je bent immers niet alleen bepalend voor het proces, maar ook voor de uitkomst ervan: de verschillende deelstromen aan secundaire grondstoffen. De afnemers hiervan verwachten voor hun productieproces hoge kwaliteit en het is aan jou om dit te bewaken.


Uit alle kandidaten kunnen wij jou sorteren als je

  • Goed met mensen kunt omgaan;
  • Aantoonbaar technisch inzicht hebt en een technische en/of werktuigbouwkundige VMBO-opleiding hebt afgerond;
  • Ervaring hebt in het aansturen van teams;
  • Geen 8-tot-5-mentaliteit hebt en bereid bent tot ploegendienst en zaterdagwerk;
  • Bij voorkeur ervaring hebt in de recyclingbranche;
  • Je herkent in de persoonseigenschappen proactief, klantgericht, professioneel, verantwoordelijk, communicatief, flexibel.

      

Bij ons krijg je

Gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Jouw salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en wordt op tijd overgemaakt. Daarnaast mag je werken met kwalitatief goed onderhouden materieel.

De volgende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Baetsen van toepassing:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime jaarbasis;
  • Deelname aan bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt.
  • Deelname aan Fiscfree: met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg;
  • Korting op collectieve zorgverzekering van CZ.

Uiteraard mag je aan de slag in een verantwoordelijke functie. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren.

    

Informatie omtrent bovenstaande functie kun je verkrijgen bij Jos van Beers, tel. 0499 32 06 60 of solliciteer direct:

 

Solliciteren