← terug naar overzicht

Vacature - Leerling algemeen medewerker/magazijnbeheerder

Heb jij affiniteit met logistiek/magazijn en wil je graag ervaring op doen? Voor uitbreiding van onze onderhoudswerkplaats in Veldhoven hebben wij een enthousiaste leerling nodig die de algemeen medewerker/magazijnbeheerder gaat ondersteunen.


Jouw werkzaamheden

In deze verantwoordelijke functie ondersteun je de algemeen medewerker/magazijnbeheerder in de volgende werkzaamheden:

  • Het onderhouden en beheren van het geautomatiseerde magazijnsysteem;
  • Adviseren van de chef werkplaats over de noodzakelijke investeringen en efficiency verbeteringen;
  • Het ondersteunen van de monteurs door het maken van werkorders en tijdig klaar zetten van onderdelen t.b.v. reparaties;
  • Inname en uitgifte magazijngoederen en correcte administratie daarvan;
  • Orde en netheid in het magazijn en in de werkplaats bewaren;
  • Verzorgen van alle benodigde keuringen aan het span en hijsmaterieel van de Baetsen-Groep
  • En nog veel meer wat bij de functie komt kijken!


Deze functie is erg divers, vooral omdat wij met verschillende materieel werken. Denk bijvoorbeeld aan een telescoopkraan, torenkraan, loaders, rupskranen, mobiele kranen, opleggers en natuurlijk diverse merken van de vrachtwagens.


Kandidaat

Als leerling algemeen medewerker/magazijnbeheerder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een B-rijbewijs. Je bent bezig met een MBO-studie of hebt deze afgerond. Of niet, dat kan natuurlijk ook! Daarnaast moet je het werk leuk vinden en graag veel willen leren. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en kunt goed overweg met het MS Officepakket, want juist daar bewaar je de orde en overzicht over het hele magazijn. Ben je op zoek naar een stageplek in het magazijn? Ook daarvoor kun je ons benaderen!


Aanbod

Als werkgever hebben wij jou veel te bieden. Wij garanderen jou dat jouw salaris/stagevergoeding en overuren altijd op tijd worden overgemaakt. Je gaat aan de slag met kwalitatief goed onderhouden materieel. Ook kun je deelnemen aan Fisc Free, waarbij je met belasting voordeel leuke dingen kunt aanschaffen (zoals een fiets, tablet, laptop, weekendje weg of een fitness abonnement). Wij bieden jou veel uitdaging en afwisseling, doordat wij met verschillende materieel werken. Daarbij heb je bij ons doorgroeimogelijkheden.

Naast al deze voorwaarden kom je in een team waar iedereen klaar staat voor elkaar.


Interesse

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan gerust naar Jeroen van Herk, te bereiken via 06 21 88 21 30.


Kom jij ons magazijn versterken?

 

Verrassende innovatieve en uitdagende acquisitie stellen we op prijs.

Tags: logistiekmagazijnwarehouse

Solliciteren