← terug naar overzicht

Vacature - Springer chauffeur

Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Ligt jouw hart bij de recycling branche? Wil jij voldoende afwisseling in het werk? Lees dan snel verder, want wij hebben een leuke functie in de aanbieding! Voor onze afdeling Containers hebben wij nog chauffeurs nodig in de functie van springer chauffeur.


Wat ga je doen

De ene keer ga je aan het werk met motorwagen/molenstel aanhangwagencombinaties, de andere keer ga jij op pad met de walking floor-combinatie. Soms neem je een inzamelwagen mee of een portaalwagen. De ritten zijn zowel nationaal als internationaal. Als je met combi gaat rijden, dan kun je ritten pakken met overnachtingen. Tenminste, als je dat zelf wilt! Als je weg rijdt met de walking floor combinatie, dan ben je de hele week van huis. Met een inzamelwagen en portaalwagen ben je iedere avond thuis.


Jouw dag ziet er uit als volgt: de route is bekend, de wagen staat klaar. Eerst even gezellig kop koffie drinken met collega's en dan ga je op pad. Je hoort van de planning welke auto mee mag. Is het een walking floor, dan wordt jouw auto geladen met hout. Is het een combi, dan wordt jouw auto geladen met verschillende soorten afval. Met portaalwagen neem je kleine afzetcontainers mee en met een inzamelwagen ga je de routes af om het bedrijfsafval of huiselijk afval in te zamelen. Je zorgt ervoor dat je tussendoor voldoende eet, drinkt en rust en veilig onderweg bent.


Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. Bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner. Een groot voordeel in deze functie is dat je veel afwisseling in werkzaamheden hebt.


Wie ben je

Als springer chauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Het is belangrijk dat je flexibel bent en dus niet erg vindt om te overnachten of incidenteel op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker die klantgericht is en een professionele houding heeft.

 

Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan garanderen wij jou dat jouw salaris en overuren altijd op tijd worden overgemaakt. Daarnaast krijg je verschillende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  •  Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  •  Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering;
  • Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren.


Interesse? Voor meer informatie kun je bellen naar Paul Haverkort of Pim Laarhoven, te bereiken via 040 205 44 30.


Word je al enthousiast van deze functie? Start je sollicitatie direct:

Tags: chauffeurcombilogistiektransport

Solliciteren