← terug naar overzicht

Vacature - Algemeen medewerker breker

Ben jij iemand die van aanpakken houdt? Heb jij goede technische inzichten? Lees dan snel verder! Voor onze afdeling Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerken zoeken wij iemand die diverse hand en spandiensten gaat verrichten aan en rondom de breker.

 

Wat ga je doen?

Best veel! Je mag het onderhoud plegen aan de breker en kleine storingen oplossen. Bij grote storingen meld je dit tijdig aan de collega's en help je mee bij de reparaties. Daarnaast ga je handpicken bij de afdeling breker. Ook ga je enkele werkzaamheden verrichten met een heftruck.

 

Wie ben je?

Voor deze functie zoeken wij echte doeners. Je bent een harde werker en weet van aanpakken. Wij vinden het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Een heftruckcertificaat is een pré. Daarnaast heb je enig technisch inzicht. Als het nodig is, ben je bereid om een paar uur per week extra te werken.

 

Wat bieden wij?

Kom je bij ons werken, dan krijg je een goed salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg, dat op tijd wordt overgemaakt. Daarnaast ga je werken met kwalitatief goed onderhouden materieel.

Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen, waarvan je veel kunt leren. Met de informele cultuur bij Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

 

Interesse?

Mocht je nog vragen hebben over de functie, kun je ze stellen aan Ted Kees, 06 21 88 21 06. Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Solliciteren