← terug naar overzicht

Vacature - Planner Afzetcontainers

Ben jij een gedreven planner die van aanpakken weet? Voor onze afdeling Containers zijn wij op zoek naar een collega die de afzet planning gaat doen.


Wat ga je doen

Je gaat aan de slag met het plannen zelf: je bent verantwoordelijk voor een optimale bezetting van de chauffeurs en de ritten. Je bent als het ware aan het puzzelen om de bezetting zo goed mogelijk rond te krijgen. Daarnaast beantwoord je de vragen van de chauffeurs en houd je goed contact met ze om ze zo optimaal mogelijk te laten functioneren. En mocht er een kink in de kabel komen, los je deze snel op. Naast deze interne werkzaamheden heb je ook contact met externe partijen, waaronder klanten aangaande de planning.


Wie ben je

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en daarnaast vinden wij het fijn dat je ervaring hebt met de werkzaamheden. Maar wat wij écht belangrijk vinden, is dat je betrokken bent bij jouw chauffeurs en dat je waardering naar hen uit kunt spreken. Want samen moeten wij de klus klaren!

Als planner beschik je over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits. Ook heb je affiniteit en ervaring met verschillende geautomatiseerde systemen waaronder plansystemen, orderadministratie en boardcomputers.


Wat krijg je

Kom je bij ons werken, dan krijg je een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg dat op tijd wordt overgemaakt. Ook overuren worden uitbetaald. Daarnaast ontvang je diverse arbeidsvoorwaarden, zoals:

·        24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis;

·        Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;

·        Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;

·        Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering.

Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, bel dan gerust naar Paul Haverkort, te bereiken via 040-2054430.

 

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.Tags: planner

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn