← terug naar overzicht

Vacature - Loader-/Kraanmachinist (2 ploegen)

Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor recycling, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten en beschikken we over diverse moderne sorteerlijnen om het afval weer geschikt te maken voor hergebruik. Als machinist ben je onderdeel van ons team om dit proces vlot te laten verlopen.


Wat ga je doen

Als loader-/kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het vullen van de sorteerinstallatie, het juist laden van containers en vrachtwagens die op het terrein komen, de acceptatie van diverse afvalstromen en het schoonhouden van het werkterrein.

Je bent zuinig op het materieel waarmee je werkt, waarbij het oplossen van kleine storingen aan de sorteerinstallatie tot jouw taken behoort. Elke dag is anders, al heb je wel terugkomende werkzaamheden.

 

Wie ben je

Voor deze functie is het wenselijk dat je enige ervaring hebt als machinist. Je bent een harde werker en vindt het geen probleem om fulltime, in 2 ploegen te werken. Je staat klanten netjes te woord en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je woont in de omgeving Eindhoven of Tilburg.


Wat bieden wij jou

"Baetsen gaat verder" is het motto van ons bedrijf. Wij gaan verder waar anderen ophouden. Verder in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder in onze dienstverlening en samenwerking met onze klanten en verder in ontwikkeling van onze medewerkers. Baetsen is een familiebedrijf waar je je snel thuis zult voelen.

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen en onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:

·        krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ en Baetsen

·        betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen

·        heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.

·        kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.

·        krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

 

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag weten wat we nog meer te bieden hebben! Kom jij ons team Financiële Administratie in Veldhoven versterken?

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar onze recruiter Inge Storms, te bereiken via 06-25741746.

 

Je kunt ook contact met ons opnemen via WhatsApp.


Tags: eindhovenkraanmachinistloaderloadermachinistmachinistshovelmachinist

Solliciteren