← terug naar overzicht

Vacature - Voorman sloopwerken

Werk je graag in de buitenlucht? Ligt jouw hart bij bouw- en sloopwerkzaamheden en wil je net een extra stapje nemen door een aantal collega's aan te sturen? Lees dan snel verder, want misschien ben jij de perfecte match als voorman sloopwerken!

 

Jouw werkzaamheden

In de functie van voorman sloopwerken organiseer, coördineer en bewaak je de activiteiten op de bouwplaats. Samen met de uitvoerder/projectleider zorg je ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op het project op een efficiënte wijze wordt uitgevoerd. Verder houd je je dagelijks bezig met:

  • Toezicht houden op de naleving van de veiligheidsvoorschriften van alle medewerkers op het werk, zowel eigen medewerkers als onderaannemers en leveranciers;
  • Uitvoeren van controles en inspecties op het project;
  • Medewerkers van de sloopprojecten aansturen, instrueren en aanspreken;
  • In opdracht van de uitvoerder/projectleider contact onderhouden met de opdrachtgever of dienst vertegenwoordiger.

Als voorman sloopwerken ben je de rechterhand van de uitvoerder, projectleider en bedrijfsleider en ondersteun je ze waar nodig. Je mag ook (in overleg) beslissingen nemen om onverwachte situaties op te lossen.

 

Leuk toch, bezig zijn met verschillende sloopwerkzaamheden op een van onze (sloop)renovatieprojecten! Wees niet bang, geen enkel project is hetzelfde, dus verveling komt niet voor in deze functie.

 

Je krijgt van ons

Allereerst mag je er van uit gaan dat je een uitdagende en afwisselende baan krijgt met veel verantwoordelijkheid binnen een echt familiebedrijf. Daarnaast garanderen wij jou een prettige werkomgeving binnen een deskundig en enthousiast team. Baetsen is een bedrijf met korte lijnen, waar je snel antwoord krijgt op je vraag. Verder krijg je:

  • Salaris en overuren conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg wat altijd op tijd wordt overgemaakt;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen verschillende functies;
  • Deelname aan Fisc Free, waarbij je met belasting voordeel leuke dingen kunt aanschaffen (zoals een fiets, tablet, laptop, weekendje weg of een fitness abonnement).
  • Korting op CZ/VGZ zorgverzekering.

 

Jij brengt mee

Voor de functie van voorman sloopwerken heb je MBO+ werk- en denkniveau nodig. Daarnaast ben je in het bezit van minimaal een B-rijbewijs. Wij vinden het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat (het liefst VOL), opleiding voorman sloopwerken "SVS" en asbestherkenning. Heb je een van de bovenstaande certificaten niet in jouw bezit? Dat is niet erg. Wat wij nóg belangrijker vinden is dat je uit de bouwwereld komt en een goede leider bent waar de medewerkers blindelings op kunnen vertrouwen. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden en bent initiatiefrijk.

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Ted Kees via 06 21 88 21 06.

 

Wil jij werken aan diverse sloopprojecten waarbij jij een belangrijke rol speelt en grote verantwoordelijkheid op je neemt? Laat dan jouw gegevens achter via onderstaande button:

Tags: bouwbouwstoffensloopsloopwerkenvoorman

Solliciteren