← terug naar overzicht

Vacature - Projectleider gemeenten en industrie

“Voortrekker zijn in de realisatie van een circulaire economie”, dat is de ambitie die wij bij Baetsen hebben. Hieraan werken wij door duurzaam grondstofgebruik te bevorderen met onze activiteiten op het gebied van afvalinzameling en recycling. Op het gebied van afval gold tien jaar geleden vooral dat het zo goedkoop mogelijk moest worden ingezameld en verwerkt. In 2018 is de uitdaging vele malen breder en complexer: als partner van gemeenten en bedrijven werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers in het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen ten aanzien van grondstofbeheer, zowel in uitvoering als in advies.


Voor ons team Gemeenten & Industrie zoeken wij een nieuwe collega in de rol vanProjectleider

Met een multidisciplinair team is de afdeling Gemeenten & Industrie binnen Baetsen de spil in de dienstverlening aan gemeentelijke opdrachtgevers en grotere industriële klanten. Door zowel de omvang als de complexiteit van deze dienstverlening werkt Baetsen steeds meer in een projectorganisatie. We hebben namelijk collega’s met uiteenlopende expertises uit alle lagen van onze organisatie nodig om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van het team Gemeenten & Industrie coördineert de Projectleider het geheel van werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers. De standplaats van deze functie is ons kantoor in Son.


Veelzijdig

Het voeren van regie is belangrijk in alle fases van onze samenwerking met de opdrachtgever. Al om een goede aanbieding te kunnen doen aan een potentiële opdrachtgever hebben we de expertise van diverse collega’s nodig om te komen tot een goed concept, een degelijke cijfermatige onderbouwing en een sterke presentatie van dit geheel. Van de inkoper van ons materieel, de logistiek planner en de financieel expert tot de communicatieadviseur en eindverantwoordelijk directeur: jij betrekt ze in het proces en stuurt aan op een optimale gezamenlijke prestatie.

Mogen wij aan de slag voor de opdrachtgever, dan heb je veel ballen in de lucht te houden. Er liggen taken in het organiseren van de operationele uitvoering, de afstemming met de opdrachtgevers, de (door)ontwikkeling van concepten en bewaking van processen. Dit vraagt om een pioniersinstelling, want geen opdrachtgever en project is hetzelfde en de innovatieve concepten waar we geregeld mee werken, vragen om veel aandacht.


Jouw profiel

Eerst en vooral ben je gedreven en doelgericht. We werken samen met onze partners aan concrete doelen, waarbij de weg ernaartoe vooraf vaak niet geheel duidelijk is. Je hebt daarom een open blik, denkt in mogelijkheden en bent sociaal vaardig, waarmee je mensen in beweging weet te krijgen en te houden. Je bent in staat het overzicht te bewaren om je projecten vlot te trekken en neemt daadkrachtig het voortouw. Je bent pragmatisch en besteedt een deel van je tijd aan de praktische coördinatie van dagelijkse werkzaamheden bij onze opdrachtgevers en pakt met grote regelmaat ook zelf taken binnen en buiten je projecten op.

Om in deze rol succesvol te kunnen zijn voor jezelf, Baetsen en natuurlijk onze partners ben jij bedreven in het aansturen van maatwerkprojecten. Ervaring in de afvalbranche is geen vereiste, dat je affiniteit hebt met het thema ‘duurzaamheid’ is echter wel belangrijk voor ons; daar staan we bij Baetsen immers voor!


Checklist

In aanvulling op bovenstaand profiel heeft onze toekomstige collega:

·        HBO+ werk- en denkniveau

·        Ervaring in projectmanagement

·        Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

·        Een commercieel-dienstverlenende instelling

·        Een frisse blik

·        Een doorzettersmentaliteit


Wat jij van ons mag verwachten:

·        Een uitdagende, veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid

·        Een leuke werksfeer binnen een klein, enthousiast team

·        De ruimte om mede de koers te bepalen in een veranderende organisatie en werkwijze

·        Aandacht en ruimte voor jouw visie op een circulaire economie

·        Uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg


Meer over de Baetsen-Groep

In bijna 60 jaar is Baetsen uitgegroeid van een eenmansbedrijf in transport naar een bedrijvengroep met zo’n 300 medewerkers. Baetsen levert een breed pakket aan diensten op het gebied van duurzaam grondstofbeheer (inzamelen, sorteren en recyclen van grondstofstromen en levering van bouwstoffen), grond- en sloopwerken en horizontale en verticale logistiek (exceptioneel en conventioneel transport en kraanverhuur). Vanuit vestigingen in Veldhoven (hoofdkantoor), Son en Echt worden gemeenten bedrijven en particulieren van A tot Z ontzorgd.


Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bart Hooijmaijers: 06 21 88 21 03.

We ontvangen je CV en motivatie graag uiterlijk 16 mei 2018 via onderstaande button of per mail op personeelszaken@baetsen.com

Tags: gemeenteindustrieprojectleider

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn