← terug naar overzicht

Vacature - Algemeen medewerker/magazijnbeheerder

Ben jij de magazijn-man die van diversiteit houdt? Ben je een harde werker die goed het overzicht kan bewaren? Voor uitbreiding van onze onderhoudswerkplaats in Veldhoven hebben wij een enthousiaste medewerker nodig die ervoor gaat zorgen dat onze magazijnwerkzaamheden soepel blijven verlopen.


Jouw werkzaamheden

In deze verantwoordelijke functie zorg je voor:

  • Het onderhouden en beheren van het geautomatiseerde magazijnsysteem;
  • Adviseren van de chef werkplaats over de noodzakelijke investeringen en efficiency verbeteringen;
  • Het ondersteunen van de monteurs door het maken van werkorders en tijdig klaar zetten van onderdelen t.b.v. reparaties;
  • Inname en uitgifte magazijngoederen en correcte administratie daarvan;
  • Orde en netheid in het magazijn en in de werkplaats bewaren;
  • Verzorgen van alle benodigde keuringen aan het span en hijsmaterieel van de Baetsen-Groep
  • En nog veel meer wat bij de functie komt kijken!


Deze functie is erg divers, vooral omdat wij met verschillende materieel werken. Denk bijvoorbeeld aan een telescoopkraan, torenkraan, loaders, rupskranen, mobiele kranen, opleggers en natuurlijk diverse merken van de vrachtwagens.


Kandidaat

Als algemeen medewerker/magazijnbeheerder is het belangrijk dat je een MBO werk- en denkniveau hebt. Daarnaast vinden wij het fijn als je enige kennis hebt van magazijnbeheer en ook de materiële kennis van de bedrijfsauto's/grote machines. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en kunt goed overweg met het MS Officepakket, want juist daar bewaar je de orde en overzicht over het hele magazijn.


Aanbod

Als werkgever hebben wij jou veel te bieden. Wij garanderen jou dat jouw salaris en overuren altijd op tijd worden overgemaakt. Je gaat aan de slag met kwalitatief goed onderhouden materieel. Ook kun je deelnemen aan Fisc Free, waarbij je met belasting voordeel leuke dingen kunt aanschaffen (zoals een fiets, tablet, laptop, weekendje weg of een fitness abonnement). Wij bieden jou veel uitdaging en afwisseling, doordat wij met verschillende materieel werken. Ook heb je bij ons doorgroeimogelijkheden.

Naast al deze voorwaarden kom je in een team waar iedereen klaar staat voor elkaar.


Interesse

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, bel dan gerust naar Jeroen van Herk, te bereiken via 06 21 88 21 30.


Kom jij ons magazijn versterken?

 

Verrassende innovatieve en uitdagende acquisitie stellen we op prijs.

Tags: logistiekmagazijnwarehouse

Solliciteren