← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur voor nationaal/internationaal transport

Bij Baetsen zien wij logistiek als iets dat niet in de eerste plaats gaat om ‘de wielen’, maar om een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Het gaat er niet alleen om dat je een vracht van A naar B brengt, maar vooral dat dit gebeurt op een manier waar onze opdrachtgever tevreden over is. Met deze instelling willen wij bij Baetsen het verschil maken voor onze klanten.

 

Baetsen groeit en daarom zijn wij op zoek naar:

 

Chauffeur voor nationaal/internationaal transport

 

Wil je graag groter, hoger, breder en zwaarder transport uitvoeren? Zie je de combinatie van deze factoren als uitdagend en bijzonder? Voor onze afdeling Internationaal Transport zijn wij op zoek naar nieuwe collega`s die de ambitie hebben om exceptionele ladingen te vervoeren. Momenteel zoeken wij naar een chauffeur voor nationaal/internationaal transport m.b.t. unit vervoeren voor meerdere vaste opdrachtgevers. De ritten zijn zowel binnen de BENELUX als Internationaal (Duitsland). Dit is een functie waarbij je meerdere overnachtingen in de week hebt.

 

Jouw taken

Als chauffeur voer je uiteenlopende transportopdrachten uit. Daarbij geldt dat het vervoer van units veelal voor een vaste opdrachtgevers gebeurt en het overige exceptionele transport voor uiteenlopende opdrachtgevers.

 

Wie ben je

Als chauffeur ben je uiteraard in bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Jij bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

 

Wat bieden wij jou

Word je onze nieuwe collega, dan geven wij jou de garantie op een tijdige uitbetaling van jouw salaris en de overuren. Verder bieden we aanvullende vergoedingen zoals collectieve ziektekostenverzekering van CZ/VGZ, bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt en deelname aan Fiscfree (belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg). Je gaat bij ons aan de slag met het kwalitatief goed onderhouden wagenpark.

Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar Bart Jansen 06-21882134.

 

Hebben we jou overtuigd? Start je sollicitatie direct:

Tags: internationaallogistiekspeciaal transporttransport

Solliciteren