← terug naar overzicht

Vacature - Machinist mobiele kraan

Werk je graag in de buitenlucht en heb je een ijzersterke conditie? Ligt jouw hart bij grond- en sloopwerkzaamheden? Mooi, wij zijn namelijk op zoek naar een collega die ons team komt versterken als machinist mobiele kraan.


Wat ga je doen

In deze functie ga je grond- en sloopwerkzaamheden uitvoeren met een mobiele kraan. Jouw werkgebied bevindt zich in Zuid-Nederland. In jouw functie ben je niet alleen bezig met de kraan, maar heb je ook contact met collega's en de klant.

Naast het uitvoeren van grond- en sloopwerkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor de veiligheid. Niet alleen van jezelf, maar ook van de derden in de directe nabijheid van jouw kraan. Je bent zuinig op jouw mobiele kraan en het is dus vanzelfsprekend dat je de kraan ook goed onderhoudt.

 

Wie ben je

Voor de functie machinist mobiele kraan vinden wij het fijn als je enige ervaring hebt met een mobiele kraan. Daarnaast is het wenselijk dat je in bezit bent van een certificaat asbestherkenning. Ook is het prettig als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Je hebt passie voor het werk en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Bereidheid tot het verrichten van overwerk wordt door ons zeer gewaardeerd.

Als persoon kun je jezelf omschrijven als iemand die klantgericht is met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw werkzaamheden voer je nauwkeurig uit. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

 

Wat bieden wij

Bij Baetsen krijg je jouw salaris en overuren altijd op tijd uitbetaald. Daarnaast mag je met goed kwalitatief onderhouden materieel werken.

Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Ted Kees, 0621882106

 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Solliciteren