← terug naar overzicht

Vacature - Stagiair(e) HR

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats waar genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar echt aandacht voor je is? Heb je affiniteit met transport en logistiek? Dan ben je bij de Baetsen-Groep op het juiste adres! Baetsen groeit, en hard ook. Wij hebben vanaf het nieuwe schooljaar (september 2019), of zoveel eerder, plaats voor jou als stagiair(e) HR.

 

Stage

Grijp jouw kans om het werkveld van HR te ontdekken! Op onze afdeling verwelkomen we graag aanstormend talent dat met de nodige bagage vanuit een opleiding actief kan bijdragen aan ons doel: de beste dienstverlening leveren aan onze medewerkers en klanten. Als stagiair(e) draai je mee met de dagelijkse gang van zaken. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg, denkt mee over (organisatie)vraagstukken en leert het bedrijf en de bedrijfsprocessen van A tot Z kennen. Ook draai je dagelijks mee in de operationele taken. Dit kan zijn: telefoon aannemen, in-, door- en uitstroom werkzaamheden, het aanmelden van personeel voor bepaalde cursussen en nog veel meer. Daarnaast ga je aan de slag met een opdracht binnen Baetsen, gericht op een specifiek onderwerp. Samen gaan wij een onderwerp kiezen dat jou energie geeft om een onderzoek te doen. Wij willen graag dat jouw onderzoeksresultaten en conclusie serieus ingezet kunnen worden, zodat we een toegevoegde waarde kunnen creëren voor Baetsen.

 

Dit ben jij:

Natuurlijk breng je de juiste vakinhoudelijke bagage mee. Je gaat de manager ondersteunen in de strategische taken, daarvoor heb je een kritische, maar eerlijke houding. Je bent van nature onderzoekend en nieuwsgierig. Je kunt goed met drukte omgaan en neemt zelf initiatief om werkzaamheden op te pakken. Je hebt een flexibele werkhouding en weet wat doorzetten is. Je kunt goed overweg met het MS Officepakket. Verder beschik je over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

 

Wij bieden:

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je jouw stage leuk vindt. Kom je ons team versterken, dan krijg je een stagevergoeding. Daarnaast kun je ervaring opdoen in een team van deskundige en enthousiaste collega's. Als je initiatief toont, dan kun je bij ons veel leren. Als stagiair(e) ben je een volwaardige collega en zo word je ook behandeld. Wij bieden jou een uitdagende stage waarin je echt meedraait op de afdeling Personeelszaken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan jouw opdracht te werken. Je krijgt een eigen werkplek op onze afdeling, op het hoofdkantoor van de Baetsen-Groep in Veldhoven.

 

Heb je vragen over de stage, dan kun je bellen naar Marieke kleine Kalvenhaar 040 205 44 70.

 

Herken je jezelf in deze beschrijving? Solliciteer dan direct.

Tags: hr

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn