← terug naar overzicht

Vacature - Springer Afzetcontainerchauffeur

Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Ligt jouw hart bij de recycling branche? Voor onze afdeling Containers zijn wij op zoek naar een chauffeur die op pad gaat met een combiwagen.


Wat ga je doen

Je gaat aan het werk met motorwagen/molenstel aanhangwagencombinaties. Jouw dag ziet er uit als volgt: de route is bekend, de wagen staat klaar. Eerst even gezellig kop koffie drinken met collega's en dan ga je op pad. De ritten zijn zowel nationaal als internationaal. Je wagen wordt op een van onze vestigingen geladen met verschillende soorten afval. Dit rijd je weg naar een van onze verwerkers. Zodra je wagen weer leeg is, rijd je door naar de klant toe en wordt je wagen daar geladen met afval. Het afval rijd je dan weer terug naar een van onze vestigingen. Nadat je het afval bij Baetsen hebt gelost, wordt je wagen weer geladen met afval die je weg gaat brengen naar een van de verwerkers. En ga zo maar door... Met koffie- en rustpauzes tussendoor natuurlijk!


Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.


Wie ben je

Als springer afzetcontainerchauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Het is belangrijk dat je flexibel bent en dus niet erg vindt om te overnachten of incidenteel op zaterdagen te werken.

Je bent een harde werker, klantgericht, stressbestendig en professioneel is.

 

Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan garanderen wij jou dat jouw salaris en overuren altijd op tijd worden overgemaakt. Daarnaast krijg je verschillende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis;
  •  Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  •  Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ of VGZ ziektekostenverzekering;
  • Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren.

Natuurlijk houden wij enkele keer per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!


Interesse?Voor meer informatie kun je bellen naar Paul Haverkort, te bereiken via 040 205 44 30.


Word je al enthousiast van deze functie? Start je sollicitatie direct:

Solliciteren