← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur walking floor

Bij Baetsen zien wij logistiek als iets dat niet in de eerste plaats gaat om ‘de wielen’, maar om een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Het gaat er niet alleen om dat je een vracht van A naar B brengt, maar vooral dat dit gebeurt op een manier waar onze opdrachtgever tevreden over is. Met deze instelling willen wij bij Baetsen het verschil maken voor onze klanten.

 

Ben jij de vakbekwame chauffeur die ervaring heeft met een walking floor combinatie? Je gaat door Nederland, Duitsland en België vrachten vervoeren voor de recyclingindustrie. De ritten die je uitvoert, zijn voornamelijk meerdaags met overnachtingen. Met jou in ons team zijn wij weer compleet!

  

Wie ben je

Als chauffeur walking floor ben je uiteraard in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Ook vinden wij het fijn als je een geldig VCA-certificaat hebt.

Jij bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Sprechen Sie Deutsch? Dat is wel zo handig als je een vracht naar Duitsland rijdt.

Je bent een harde werker die netjes is tegen de klant en collega's. Je kunt goed zelfstandig werken, maar overlegt ook op een correcte manier met de planning.

 

Wat bieden wij jou

In de functie van chauffeur walking floor heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt jouw salaris en overuren iedere maand op tijd uitbetaald. Ook kun je profiteren van de korting op CZ of VGZ zorgverzekering en deelname aan Fiscfree (met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg). Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Natuurlijk houden wij enkele keer per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar Paul Haverkort, te bereiken via 040 205 44 30.

 

Maak jij ons team weer compleet? Laat dan jouw gegevens achter!

Tags: chauffeurwalking floor

Solliciteren