← terug naar overzicht

Vacature - Bedrijfsleider kraanverhuur

Baetsen staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de logistieke dienstverlening. Dit wordt niet alleen waargemaakt door onze vakmensen op de werkvloer, maar ook door deskundigen in de voorbereiding van projecten. Met een enthousiast team verzorgen wij van A tot Z de meest uiteenlopende hijsprojecten met focus op zuidelijk Nederland. Met onze mobiele telescoop- en torenkranen zijn wij een vaste waarde voor de bouw- en industriesector. Met name door de nauwe samenwerking met onze afdeling Exceptioneel Transport kunnen wij de meest uiteenlopende klanten ontzorgen. Om onze positie in de markt te versterken en verder uit te bouwen, hebben wij jou nodig om ons team te komen versterken als
Bedrijfsleider KraanverhuurJij bent in deze functie de drijvende kracht achter onze afdeling Kraanverhuur. In samenspraak met de directie stel je doelen vast, maak je plannen om deze doelen te realiseren en vertaal je deze naar concrete werkzaamheden. Op deze manier ben je verantwoordelijk voor het hele dienstverleningstraject, vanaf de acquisitie tot aan de resultaten. Als bedrijfsleider kraanverhuur binnen onze platte organisatie zie je heel concreet de resultaten van je inspanningen.


Naar een hoger niveau

De bedrijfsleider kraanverhuur die wij graag zien heeft een duidelijke visie op de markt, zowel in technisch-operationeel als in commercieel-bedrijfskundig opzicht en voelt zich thuis in de hijswereld. Je schakelt probleemloos tussen beleidsvorming en operatie en bent in staat de collega’s op de werkvloer mee te nemen in de uitgezette koers en bovenal aansluiting te houden met (de wensen van) de klant.

Voor je collega’s ben je een inspirerende kartrekker om elke dag kwaliteit te leveren maar ook op langere termijn Baetsen Kraanverhuur naar een hoger niveau te brengen.


Aan de haak

Als bedrijfsleider kraanverhuur heb je een HBO-niveau en breng je tenminste 2 jaar ervaring als leidinggevende mee. Ervaring in de hijswereld is gewenst, maar het is geen vereiste. Heb je technische kennis van materieel en operatie en ben je commercieel vaardig? En minstens zo belangrijk: heb jij passie voor je vak en kun je die overdragen op je collega’s en de klant en ben je in staat hen te inspireren om te blijven verbeteren en innoveren? Ben jij zowel extern als intern een betrouwbare adviseur en gedegen gesprekspartner? Kun jij ons overtuigen om jou aan de haak te slaan als de bedrijfsleider die ons nog succesvoller gaat maken? Dan maken we graag kennis met jou!


Wij bieden jou

In deze functie vragen we het nodige van jou als professional. Maar er staat ook het nodige tegenover:

  • Allereerst een uitdagende baan in een echt familiebedrijf met veel verantwoordelijkheid en bevoegdheden;
  • Een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat en elkaar helpt;
  • De kans om met jouw visie verder te bouwen aan een sterk merk in de branche;
  • Een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg;
  • Deelname aan Fisc Free; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg.


Interesse?

Spreekt deze functie je aan en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Hans van Roosmalen, te bereiken via 06-21882104


Hijs je ons bedrijf verder omhoog?

Tags: bedrijfsleiderkranenlogistiektransport

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn