← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeurs gezocht!

Ben je in bezit van een C of CE rijbewijs met code 95? Houd je van werken in de buitenlucht en wil je deel uitmaken van een bedrijf dat oog heeft voor duurzaamheid? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor onze afdeling Containers zijn wij continu op zoek naar chauffeurs die verschillende functies gaan vervullen. Of je nou alleen een C rijbewijs hebt of ook CE, wij hebben verschillende mogelijkheden.


Chauffeur C:

  • Huisvuil;
  • Bedrijfsafval;
  • Kraanwagen (textiel/glas/restafval).


Chauffeur CE:

  • Combi;
  • Portaal;
  • Walking Floor.


Natuurlijk houden wij rekening met de wensen van chauffeurs. Afhankelijk van de discipline kun je heel de week van huis zijn, meerdaagse ritten rijden of elke avond thuis zijn.


Wij zijn op zoek naar vakmensen met een C of CE rijbewijs en code 95. Je bent in staat om zelfstandig je opdracht af te werken. Je gebruikt de beschikbare tijd nuttig en heb je een hekel aan onnodig stilstaan. Verder vinden wij het fijn als je in bezit bent van een VCA certificaat en enige ervaring hebt in de afvalbranche. Mochten wij jouw interesse hebben gewekt, voel je dan vrij om te solliciteren, ook als je als nieuweling wil starten in deze branche.


Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch organisatie, een goed salaris en aanvullende vergoedingen zoals collectieve ziektekostenverzekering van CZ/VGZ, bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt en deelname aan Fiscfree (belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg). Je gaat bij ons aan de slag met kwalitatief goed onderhouden wagenpark.

Ons motto is hard werken = hard ontspannen, wat dus inhoudt hard werken, maar ook zeker aandacht voor het personeel. Je komt in een bedrijf te werken met doorgroeimogelijkheden. Laat ons zien wat je kunt, wij laten jou doen wat jij wilt!


Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Tags: chauffeurlogistiektransport

Solliciteren