← terug naar overzicht

Vacature - Loader-/kraanmachinist locatie Echt

Houd je van werken met grote machines? Werk je graag gestructureerd en nauwkeurig? Kom dan ons team versterken als loader-/kraanmachinist op onze vestiging in Echt!


Wat ga je doen

Als loader-/kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het aan- en afvoeren van puin, het juist laden van de vrachtwagens die op het terrein komen, de acceptatie van diverse afvalstromen en het schoonhouden van het werkterrein.

Je bent zuinig op het materieel waarmee je werkt, waarbij het oplossingen van kleine storingen aan installatie tot jouw taken behoort. Je kunt wel denken dat jouw werkdag er iedere dag hetzelfde uitziet, maar dat is niet zo. Elke dag is anders, al heb je wel terugkomende werkzaamheden.

 

Wie ben je

Voor deze functie is het wenselijk dat je enige ervaring hebt in een soortgelijke functie. Je bent een harde werker en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je staat klanten netjes te woord en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.


Wat bieden wij jou

Als werkgever hebben wij jou veel te bieden. Je krijgt goed salaris, 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime basis. Je gaat aan de slag met kwalitatief goed onderhouden materieel. Verder krijg je van ons:

  • Pensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 van jouw premie betaalt;
  • Korting op CZ of VGZ zorgverzekering ;
  • Fiscfree voordeel, waarbij je met belasting voordeel leuke dingen kunt aanschaffen (zoals een fiets, tablet, laptop, weekendje weg of een fitness abonnement);
  • Doorgroeimogelijkheden.

Naast al deze voorwaarden kom je in een team waar iedereen klaar staat voor elkaar. Baetsen is een Brabants bedrijf, dus horen een aantal gezellige personeelsfeestjes per jaar bij. 

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar Mark Lamers, te bereiken via 0499320660.


Kom jij bij ons werken met grote machines? Start de sollicitatie direct.

Solliciteren