← terug naar overzicht

Vacature - Hoofd Financiële Administratie

Baetsen is een familiebedrijf wat in 1960 is opgericht. De Baetsen-Groep bestaat uit diverse BV’s waaronder 5 Businessunits. Baetsen wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit, korte communicatielijnen en een no-nonsense mentaliteit. Om onze positie in de markt te versterken en verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een

 

Hoofd Financiële Administratie

 

Deze functie valt hiërarchisch onder de controller. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de afdeling administratie (financiële- en salarisadministratie) en voor de personeelszorg van de administratie medewerkers. Daarbij zorg je voor een efficiënt en correct procesverloop van de financiële administratieve afdeling, stel je de maand- kwartaal en jaarverslagen en begrotingen op. Daarnaast beheer je de financieel administratieve systemen en ben je verantwoordelijk voor tijdige, volledige en betrouwbare vastlegging van de bedrijfs- en financiële administratie. Ook ben je verantwoordelijk voor aangiften, zoals o.a. BTW, ICP etc., adviseer je de controller en het management bij financieel- administratieve vraagstukken en probleemstellingen en ondersteun je de accountants bij de interim- en jaarrekeningcontroles.

Naar een hoger niveau

Voor deze functie zoeken wij iemand, die het klappen van de zweep op het gebied van de (financiële) administratie kent. Je staat met de ene voet in wereld van rapportagebespreking met managers en met de andere in de operatie en je kunt de vertaalslag tussen deze twee niveaus in beide richtingen maken. Je staat dicht bij de medewerkers en staat op deze manier ook dicht bij de diverse (interne) klanten. Zo streef je voortdurend naar een optimale aansluiting bij de wensen van de (interne) klant en een goede en efficiënte doorvertaling hiervan naar de administratie. Je inspireert je collega’s om niet alleen op dagelijkse basis goed werk te leveren, maar ook om via de vastgestelde strategie Baetsen naar een hoger niveau te brengen.

 

Kennis en vaardigheden

Heb jij een HBO+ werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als leidinggevende? Vind jij het een uitdaging om je bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van de Baetsen-Groep? Ben jij communicatief vaardig, een klant- en mens gerichte manager met de drive om je collega’s te inspireren en verbeteren? Ben jij een gedegen gesprekspartner en adviseur voor de (interne) klanten en een stevige sparringpartner? Kun jij ons overtuigen dat jij ons verder kunt helpen en nog succesvoller kunt maken? Dan maken we graag tijd om kennis te maken met jou!

 

Bij ons krijg je

In deze functie vragen we het nodige van jou als professional. Maar er staat ook het nodige tegenover:

  • Allereerst een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en bevoegdheden in een echt familiebedrijf;
  • Een afwisselende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving;
  • Snel schakelen met enthousiaste en deskundige collega’s ;
  • Een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Spreekt deze functie jou aan en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jack Sillekens, controller van de Baetsen-Groep, te bereiken via 06-21882138.*


*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn