← terug naar overzicht

Vacature - Rangeerchauffeur (20 uur)

Wij zijn de Baetsen-Groep, het bedrijf waar Maatschappelijk Verantwoord Handelen hoog in het vaandel staat. Wij denken met de klant mee voor de juiste oplossingen. Wij zijn een bedrijf met informele cultuur, waar iedereen terecht kan met de vragen en klaar staat voor elkaar. Baetsen groeit en daarom hebben wij een rangeerchauffeur nodig die voor 20 uur in de week aan de slag gaat met rangeerwerkzaamheden bij een klant in Eindhoven.

 

Als rangeerchauffeur ga je containers van A naar B verplaatsen bij een klant in Eindhoven. Je werkt zelfstandig, maar overlegt wel regelmatig met de klant.

 

De enige harde eisen voor de rangeerchauffeur zijn in het bezit zijn van een B-rijbewijs en dat je bereid bent om in wisseldiensten te werken (dus ook in de avond). Het is prettig als je een geldig VCA-certificaat hebt. Als je ervaring hebt met het wisselen van containers, dan is dit alleen maar mooi meegenomen. Heb je het niet? Dat maakt niet uit, je bent alsnog welkom om te solliciteren.

 

Als werkgever hebben wij jou veel te bieden. Je krijgt goed salaris, 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime basis. Je gaat aan de slag met kwalitatief goed onderhouden materieel. Ook krijg je van ons:

  • Pensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 van jouw premie betaalt;
  • Korting op CZ of VGZ zorgverzekering ;
  • Fiscfree voordeel, waarbij je met belasting voordeel leuke dingen kunt aanschaffen (zoals een fiets, tablet, laptop, weekendje weg of een fitness abonnement);
  • Onderhoud van code 95 door Baetsen;
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden.

Naast al deze voorwaarden kom je in een team waar iedereen klaar staat voor elkaar. Baetsen is een Brabants bedrijf, dus horen een aantal gezellige personeelsfeestjes per jaar bij.

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, dan staat Paul Haverkort voor je klaar. Hij is te bereiken via 040-2054430. Stel jouw vragen, dan zal hij ze beantwoorden.

 

Hebben wij jou overtuigd? Solliciteer dan direct via de onderstaande button.

Solliciteren