← terug naar overzicht

Vacature - (Eerste) Monteur Bedrijfswagens

Wat ga je doen

In deze verantwoordelijke functie ben je er mede verantwoordelijk voor dat al ons rijdend materiaal inzetbaar blijft. Je verricht zelfstandig onderhoud, reparaties en diagnosewerkzaamheden. Tevens houd je de onderhoud- en constructiewerkplaats schoon. Je bent alert op belangrijke gebreken, knelpunten en/of onveilige situaties die de voortgang van de werkzaamheden en het operationele proces nadelig kunnen beïnvloeden; je signaleert en rapporteert dit tijdig aan de bedrijfsleider. Je kunt jezelf omschrijven als een proactieve, klantgerichte en flexibele persoon; je ziet de uitdaging om alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van voertuigen te verrichten en noodreparaties uit te voeren, voor zover dit binnen het kader van de wettelijke eisen, ervaring en opleiding mogelijk is. De werkzaamheden verricht je milieubewust; je bent alert op milieu aspecten en brengt geen schade toe aan het milieu.


Wie ben je

Voor deze functie ben je uiteraard in bezit van een afgeronde opleiding eerste monteur bedrijfswagens. Ben je in bezit van het APK keurmeesterschap, dan is dit super. Heb je dat niet? Dat is niet erg, je hebt de mogelijkheid dit bij ons te behalen. Ook is het mooi meegenomen als je in bezit bent van een C-rijbewijs.

Jij bent een echte monteur in hart en nieren en bent bereid om 2-wekelijks op zaterdagen te werken.Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke technische functie. Als het nodig is, dan ben je bereid buiten de reguliere werktijden nooddiensten uit te voeren. Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

 

Wat bieden wij jou

Word je onze nieuwe collega, dan geven wij jou de garantie op een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg, dat op tijd wordt overgemaakt. Verder bieden we jou kwalitatief goed onderhouden materieel.

Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar Jeroen van Herk, 040-2054420

of solliciteer direct via onderstaande button.

 

 

Tags: monteur

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn