← terug naar overzicht

Vacature - Machinist mobiele torenkraan

Ben jij een kraanmachinist en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor afdeling Kraanverhuur zijn wij dringend op zoek naar een machinist mobiele torenkraan.

 

Je gaat opdrachten uitvoeren bij onze klanten op verschillende locaties, met de toegewezen mobiele torenkraan. Hiervoor heb je beschikking tot de hijs- en hulpmiddelen die je nodig hebt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Gevarieerd werken, dat is wat deze functie typeert. Elke dag is anders, dus ook de opdrachten.

Naast het uitvoeren van hijswerkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor de veiligheid. Niet alleen van jezelf, maar ook van de derden in de directe nabijheid van jouw kraan.

Je bent zuinig op jouw kraan en het is dus vanzelfsprekend dat je de kraan ook goed onderhoudt.

 

Wil je alvast kijken hoe de dag van een kraanmachinist verloopt? Kijk dan snel hier.


Wie ben je

Voor deze functie ben je uiteraard in bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van een TCVT certificaat mobiele torenkraan en bij voorkeur ook mobiele telescoopkraan. Ook vinden wij het fijn als je in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Heb je dat niet, dan is het niet erg; je hebt de mogelijkheid dit bij ons te behalen.

Je bent een kraanmachinist in hart en nieren en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

 

Wat bieden wij jou

Als je bij ons komt werken, dan geven wij jou de garantie op een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg, dat op tijd wordt overgemaakt. Verder bieden we jou kwalitatief goed onderhouden materieel.

Als machinist mobiele torenkraan krijg je veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot mogelijkheden behoort. Wij zijn een Brabants bedrijf, daar horen een aantal gezellige borrels per jaar bij met de collega's!

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar Geert van Griensven 0621882107.

 

Is dit jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan direct.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn