← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur/belader kraakperswagen regio Veldhoven

Haal je jouw energie uit het werk waarbij de maatschappij niet zonder kan? Ben jij het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving? Voor afdeling Containers zoeken wij collega's die gemeentelijk huisvuil gaan inzamelen met behulp van een kraakperswagen.


Hoe ziet jouw dag er uit?

Je start jouw dag met een kop koffie samen met de collega's. Hierna ga je met behulp van een zijlaad-/achterlaadsysteem de route rijden die de planner voor jou heeft samengesteld. Jouw taak is om de afvalcontainers te ledigen. Hierbij handhaaf je de veiligheidsregels die van toepassing zijn op de locaties waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tussendoor ga je natuurlijk de wagen leegmaken op een van onze locaties. Je dag eindigt met een kopje koffie en gezellige praat. Fijne avond en tot morgen!

Naast het ophalen van gemeentelijk huisvuil kun je, indien nodig, ingezet worden voor het ophalen van bedrijfsafval in Son.


Wil je alvast kijken hoe de dag van een chauffeur/belader kraakperswagen verloopt? Kijk dan snel hier.


Wie ben je

Als chauffeur ben je uiteraard in bezit van een C-rijbewijs met code 95. Verder vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Je bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid incidenteel op zaterdagen te werken. Je bent een 'visitekaartje' van Baetsen en gemeenten, dit laat je zien door klantgericht en sociaal te handelen. Je bent een harde werker, die proactief, professioneel en flexibel is.


Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Jouw salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en wordt op tijd overgemaakt. Daarnaast mag je werken met kwalitatief goed onderhouden materieel.

De volgende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Baetsen van toepassing:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime jaarbasis;
  • Deelname aan bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt.
  • Deelname aan Fiscfree: met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg;
  •  Korting op collectieve zorgverzekering van CZ of VGZ.

Uiteraard mag je aan de slag in een verantwoordelijke functie. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Baetsen is een Brabants bedrijf, dus houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's.

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar naar Giovanni van Hamelsveld, 0627007984


Spreekt deze vacature jou aan? Start je sollicitatie direct:


Solliciteren