← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur zijlader Cuijk

Haal je jouw energie uit werk, waar de maatschappij niet zonder kan? Ben jij het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving? Voor afdeling Containers zoeken wij collega's die gemeentelijk huisvuil gaan inzamelen met behulp van een zijlader in de regio's Baarle-Nassau en Cuijk.

 

Hoe ziet jouw dag er uit?

Met behulp van een zijlaadsysteem ga je de afvalcontainers ledigen. Je rijdt de route die jouw planner heeft samengesteld. Bij het ledigen van de afvalcontainers houd je rekening met de veiligheidsregels die van toepassing zijn op de locaties waar de werkzaamheden worden uitgevoerd, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Tussendoor maak je de wagen leeg op een van onze locaties en geniet je van jouw koffiepauze.

 

Wie ben je

Als chauffeur ben je uiteraard in bezit van een C-rijbewijs met code 95. Verder vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Je bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid incidenteel op zaterdagen te werken. Je bent het 'visitekaartje' van Baetsen en gemeenten, dit laat je zien door klantgericht en sociaal te handelen. Je bent een harde werker, die proactief, professioneel en flexibel is.

 

Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan heb je gunstige arbeidsvoorwaarden; zowel primair als secundair. Je krijgt een prima salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg. Daarnaast krijg je volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  •  24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis;
  •  Deelname aan de bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt;
  •  Deelname aan Fiscfree; met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement, weekendje weg;
  • Korting op CZ ziektekostenverzekering

Uiteraard mag jij aan de slag in een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Natuurlijk houden wij enkele keer per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar Giovanni van Hamelsveld, 0627007984.


Spreekt deze vacature jou aan? Start je sollicitatie direct:

 

Solliciteren