← terug naar overzicht

Vacature - Autolaadkraan chauffeur CE

In bezit van een TCVT-certificaat Autolaadkraan? Check! Regionaal rijden? Check! Op zoek naar nieuwe uitdaging? Check! Volgens mij hebben wij een match…

 

Houd je enorm van jouw werk, maar wil je toch wat vaker thuis zijn? Misschien is deze vacature dan iets voor jou! Voor onze afdeling Internationaal Transport zijn wij op zoek naar nieuwe collega`s die de ambitie hebben om de ladingen met behulp van een autolaadkraan te vervoeren.

 

Jouw taken

Als chauffeur voer je zelfstandig uiteenlopende opdrachten uit voor vaste regionale klanten met een autolaadkraan combinatie. De opdrachten bestaan hoofdzakelijk uit het vervoeren, laden en lossen van bouwmaterialen, containers en units. Dit alles in een grote regio rond standplaats (Benelux) dus met mogelijkheid tot enkele overnachtingen.

 

Wie ben je

Als chauffeur ben je uiteraard in bezit van een TVCT-certificaat autolaadkraan en CE-rijbewijs met code 95. Jij bent een echte chauffeur in hart en nieren en bent dan ook bereid om te overnachten. Als het nodig is, dan ben je bereid om op zaterdagen te werken. Je bent een harde werker, die klantvriendelijk is en meedenkt tijdens de opdrachten. Verder ben je flexibel ingesteld, bent nauwkeurig en stressbestendig. Oh ja, je snapt als geen ander het belang van veiligheid en kwaliteit in het werk!

 

Wat bieden wij jou

Kom je bij ons werken, dan heb je gunstige arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Jouw salaris is conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en wordt op tijd overgemaakt. Daarnaast mag je werken met kwalitatief goed onderhouden materieel.

De volgende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Baetsen van toepassing:

  • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen op fulltime jaarbasis;
  • Deelname aan bedrijfspensioenregeling, waarvan Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt.
  • Deelname aan Fiscfree: met belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg;
  • Korting op collectieve zorgverzekering van CZ.


Uiteraard mag je aan de slag in een verantwoordelijke functie. Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen die jou veel kunnen leren. Baetsen is een Brabants bedrijf, dus houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's.

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, bel gerust naar Bart Jansen 06-21882134.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Start je sollicitatie direct:

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn