← terug naar overzicht

Vacature - Chauffeur portaalwagen omgeving Son

Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95? Voor onze afdeling Containers zijn wij op zoek naar een chauffeur die op pad gaat met een portaalwagen en oplegger.

 

Bedrijven en particulieren rekenen voor een goed verloop van hun processen op Baetsen als betrouwbare partner voor inzameling van hun vaak bouwgerelateerd afval. En daarin ga jij een belangrijk rol spelen!

 

Wat ga je doen

In deze functie ga je met behulp van een portaalsysteem containers brengen, ophalen en lossen. Elke dag is anders: de ene dag rijd je langere afstanden, de andere dag rijd je rondom je standplaats. Het is intensief en fysiek werk, want je hebt vaak vele adressen op een dag. Naast de praktische uitvoering, verzorg je de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen. En bij dit alles ben je je bewust van je omgeving: je zorgt niet alleen voor een volledige en stipte uitvoering van je taken, maar hebt oog voor de veiligheid van je omgeving en de servicebeleving van de klant. Je zult geregeld burgers of ondernemers spreken en stemt vanzelfsprekend je werkzaamheden binnen onze organisatie goed af met de planner.

 

Wie ben je

Als portaalchauffeur ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95. Heb je ervaring met het rijden met een portaalwagen? Dan is dit mooi. Heb je het niet, dan is dit niet erg, je krijgt de mogelijkheid om dit bij ons te leren. Ook vinden wij het fijn als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat. Zo niet, dan heb je de mogelijkheid om dit bij ons te behalen.

Je bent een harde werker, die proactief, klantgericht, flexibel en professioneel is.

 

Wat kun je van ons verwachten

Baetsen zorgt goed voor haar personeel. Je krijgt een goed salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg, wat op tijd wordt overgemaakt. Daarnaast bieden wij jou kwalitatief goed onderhouden materieel.

Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen naar Paul Haverkort, te bereiken via 040-205 44 30.

 

Start je sollicitatie direct:

 

Tags: chauffeurlogistiektransport

Solliciteren