← terug naar overzicht

Vacature - Machinist mobiele kraan

Ben jij een ervaren kraanmachinist? Lees dan snel verder! Voor onze afdeling Bouwstoffen, Grond- en Sloopwerk zijn wij op zoek naar een collega die verschillende werkzaamheden gaat uitvoeren met een mobiele kraan.

 

Wat ga je doen

Je gaat sloop- en grondwerkzaamheden uitvoeren in het werkgebied Zuid-Nederland. Daarbij heb je veel contact met jouw collega's en de klant. Je hebt dus ook een sociale rol in jouw functie!

Naast het uitvoeren van sloop- en grondwerkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor de veiligheid. Niet alleen van jezelf, maar ook van de derden in de directe nabijheid van jouw kraan. Je bent zuinig op jouw mobiele kraan en het is dus vanzelfsprekend dat je de kraan ook goed onderhoudt.

 

Wie ben je

Je bent een machinist met minimaal 5 jaar ervaring en in bezit van een B-rijbewijs. Wij vinden het fijn als je ervaring hebt met sloopwerkzaamheden. Ook is het prettig als je in bezit bent van een geldig VCA-certificaat.

Je hebt passie voor het werk en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Bereidheid tot het verrichten van overwerk wordt door ons zeer gewaardeerd.

Als persoon kun je jezelf omschrijven als iemand met goede contactuele eigenschappen. Je bent proactief, verantwoordelijk, professioneel en zelfstandig.

 

Wat bieden wij

Bij Baetsen krijg je een goed salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer over de weg, dat op tijd wordt overgemaakt. Daarnaast mag je met goed kwalitatief onderhouden materieel werken.

Jouw collega's zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Met de informele cultuur binnen Baetsen krijg je de vrijheid om te laten zien wat je kunt, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's. We zijn tenslotte een Brabants bedrijf!

 

Interesse?

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Ted Kees, 0621882106

 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn