← terug naar overzicht

Vacature - Beladers gezocht

Ben jij op zoek naar een baan in de buitenlucht en met leuke collega's? Ons inzamelteam heeft beladers nodig die onze chauffeurs gaan ondersteunen bij de werkzaamheden.Kom jij ons team versterken?

  

Wat ga je doen? 

Samen met een chauffeur ga je dagelijks het afval in woonwijken ophalen. Daarbij assisteer je de chauffeur bij het verplaatsen en legen van de kliko's en geef je de chauffeur aanwijzingen bij het manoeuvreren met de vuilniswagen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op tijd worden afgerond.

 

In de rol van belader heb je ook een sociale rol: jij komt dagelijks bij mensen in de straat en bent het herkenbare gezicht van een onmisbare dienst in de samenleving! Zoek je dus een baan die ertoe doet?

 

Wie ben je?

Als belader beheers je de Nederlandse taal uitstekend. Dit is belangrijk in het kader van de veiligheid. Daarnaast ben je fysiek in orde, omdat het werk redelijk zwaar kan zijn en je veel moet lopen. Kortom, je bent een echte aanpakker!

Wij vinden het fijn als je in bezit bent van een VCA-certificaat, maar dit is geen vereiste. Verder waarderen wij het als je geen moeite hebt met onregelmatige werktijden en overwerk.

  

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch organisatie, een goed salaris en aanvullende vergoedingen zoals collectieve ziektekostenverzekering van CZ/VGZ, bedrijfspensioenregeling waarbij Baetsen 2/3 deel van de premie betaalt en deelname aan Fiscfree (belastingvoordeel aanschaf van fiets, tablet, sportabonnement en weekendjes weg). Ook ga je aan de slag met kwalitatief goed onderhouden materieel.

Baetsen is een Brabants bedrijf, dus houden wij enkele keren per jaar een gezellige borrel met alle collega's.

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie, bel gerust naar naar Giovanni van Hamelsveld, 0627007984.


Past deze functie bij jou? Start jouw sollicitate direct:

Solliciteren